top of page
Blog: Blog2
Search
  • irisvanlakerveld

De speeltuin gaat open!!!

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden - alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren - worden verlengd. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren. Kinderopvang, scholen in het basisonderwijs en buitenschoolse opvang (BSO) heropenen op 11 mei hun deuren. Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel.


Dit heeft geleid tot het besluit om de speeltuin met ingang van woensdag 29 april as open te stellen! Om 10.15 uur knippen we het “lintje” door.

Extra regels in COVID periode: 1. Kinderen tot en met 12 jaar mogen samen in de speeltuin spelen. 2. Kinderen boven de 12 jaar mogen ook in de speeltuin spelen, maar wel met 1,5 meter afstand tot anderen. 3. Kinderen met COVID geindiceerde gezondheidsklachten blijven thuis. 4. Voor ouders, opa’s en oma’s gelden de geldende regels van de overheid. Beperk contact, houd voldoende afstand en gebruik uw gezond verstand. 5. Zorg voor elkaar, respecteer elkaar, wees lief voor elkaar.

Corona maatregelen: Voor actuele maatregelen kijkt u op https://www.rijksoverheid.nl/

Het gebruik van de speeltuin is op eigen risico. Het bestuur van de Stichting Speeltuin Stationswijk kan geen toezicht houden op het aantal kinderen of de afstand die de kinderen tot elkaar houden. U bent verantwoordelijk voor toezicht op uw eigen (klein)kinderen. Maak met uw kinderen goede afspraken over wat u wel en niet goed vindt.

Andere actuele zaken: Een aantal plekken in de speeltuin zijn nog niet helemaal speelklaar, omdat het gras nog niet voldoende is aangegroeid. Deze delen hebben wij nu nog even afgezet. Fijn als u uw kinderen kunt uitleggen dat ze daar nog even niet mogen spelen.

39 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page