top of page
Blog: Blog2
Search
  • irisvanlakerveld

Speeltoestellen worden geleverd!

Beste buurtbewoner,

Zoals u vast al heeft gezien, heeft de hovenier de eerste werkzaamheden uitgevoerd voor de realisatie van de speeltuin.

Er zijn o.a. hagen geplaatst en grond is verzet voor de dijkheuvels en de glijbaan.

En.....a.s. donderdag en vrijdag, 27 en 28 Februari, worden door de firma Boerplay de speeltoestellen geplaatst!

Daarna volgt de laatste fase, waarin de bankjes en prullenbak worden geplaatst, en de laatste groen en grond- werkzaamheden worden verricht.

Wij hebben aan u het volgende verzoek:


Linten weg = spelen maar. Linten om het veld = nog even wachten...

Zou u uw kinderen kunnen vragen om nog even te wachten met het spelen op het veldje en op de speeltoestellen totdat de leveranciers klaar zijn? We realiseren ons dat we iets vragen wat super moeilijk is, de kinderen zullen allemaal heel graag willen spelen zodra de eerset speeltoestellen staan. Maar met de grote regenval is het belangrijk dat we het veld (en het grondverzet, dijkheuvels) zo min mogelijk belasten tot al het werk is verzet. Voor uw begrip: De investeringen zijn beraamd op het eenmalig uitvoeren van taken, niet op herstelwerkzaamheden. We willen heel graag een mooie duurzame speeltuin afleveren, veel dank voor uw support!


En verder:

Komende week (2-7 maart) vindt de jaarlijkse collecte van Jantje Beton plaats. Het bestuur

heeft zich aangemeld om te collecteren (bestuur heeft een andere wijk toegewezen gekregen, maar er wordt in de stationswijk wel gecollecteerd). Jantje Beton maakt zich sterk om alle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks te kunnen laten bewegen en sporten. Jantje Beton heeft 1/10 van de totale projectbegroting voor onze speeltuin geschonken. Wij moedigen een bijdragen tijdens de collecteweek daarom uiteraard aan. “Stop nooit met Spelen”; https://jantjebeton.nl/


Op NL Doet (14 maart) zullen een aantal mensen die zich graag willen inzetten voor de groencommissie starten met het aanplanten van de perken.


Opening speeltuin: zaterdag 11 april. We willen de speeltuin graag officieel openen. Daarover zullen we u later informeren, maar u kunt de datum vast in de agenda zetten; zaterdag middag 11 april 2020 Binnenkort ontvangt u van ons een overzicht van de leefregels op en om het veld. We willen graag dat het voor ieder een fijne plek wordt en blijft. Hoe gaan we met elkaar, de buren, en met de spullen op het veld om. Wat te doen bij geval van vragen, mankementen aan toestellen, overlast en dergeljike. Dit wordt in samenwerking met de Gemeente en Mozaiek Welzijn opgesteld.


We zijn ontzettend blij en trots dat er nog voor de lente een mooie speeltuin staat!

Laat het lekkere weer maar komen, en laten we vooral ook hopen dat het onze kinderen inspireert en verbind.

Hartelijke groet, namens het bestuur

Stichting Speeltuin Stationswijk

12 views0 comments

Recent Posts

See All

De speeltuin gaat open!!!

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden - alle...

Komentáře


bottom of page